lørdag 1. oktober 2011

Hvordan bygge opp din egen Wordpress Side


Ved hjelp av ett webhosting selskap og WordPress lager du din egen nettside enklere enn de fleste tror. Uten å måtte betale tusenvis av kroner til et firma for å bygge ditt nettsted. Den eneste maskinvare du trenger, ermaskinen du bruker. Ingen koding erfaring er nødvendig.

INSTRUKSJONER:
1. Finn en Web Host.
Det f
ørste du trenger er å finne en god web-host. Det er mange hosting alternativer å velge mellom alt fra fri tilrundt kr 100/mnd. Vanligvis er de dyrere vertene best, men hvis du bare får startet opp vil en billigere vert væretilstrekkelig. Gjør din forskning, se brukerhåndbok vurderinger, og finne ut hva hver host tilbyr før du velger. Jeghar Siteground.com og har ikke hatt noen problemer.

2. Registrer et domenenavn.
De fleste vertene gir deg ett gratis domenenavn. Pr
øv å velge ett som er kort, men likevel kan beskrive detgenerelle temaet for nettstedet ditt i ett eller to ord. Endelsen med .com er best hvis noen er tilgjengelige.Domenenavn er stort i Search Engine Optimization (SEO) verden.

3. Installer Wordpress
De fleste, om ikke alle, web verter gj
ør WordPress installasjon. Alt du trenger å gjøre er å velge WordPress, setteet par alternativer, og WordPress er installert. Du vil få ett standard tema med en velkomst innlegg til å starte med.

4. Logg inn i Wordpress
N
år du har WordPress installert, logger du deg på admin-grensesnittet, og lærer alle tilgjengelige funksjoner, foreksempel hvordan legge til nye blogginnlegg og hvordan legge til nye sider.

5. Finn et tema.
Ok, jeg innr
ømmer at standard WordPress temaet er litt uinspirerende. Det finnes tusenvis av forskjellige temaersom kan gjøre din WordPress side mer profesjonelt og polert. Mange av disse temaene er gratis. Bare gjør etGoogle-søk etter "Beste gratis WordPress temaer" for å se hva som er tilgjengelig. Det er også noen fantastiskepremium temaer hvis du velger å legge ned kr. 500-2000.

6. Legg til Plugins.
Plugins er biter av koder som hjelper til
å "utvide" WordPress eller opprette funksjonalitet utover standard installasjon. Det er en utvidelse for alt du kan tenke på eller trenger. Eksempler på viktige plugins som jeg bruker på allemine nettsteder er Ultimate Google Analytics, Google XML Sitemaps, Contact Form 7 og Tweet Meme.

7. Legg til innhold.
N
år du er kjent med admin-grensesnittet, noen av de grunnleggende funksjonene, lagt til et par essensielle plugins,og valgt det spektakulære temaet er det på tide å legge inn innholdet. Tross alt, spør noen web ekspert som helstinnhold er alfa omega.

8. Det du har det, et nettsted som ser spektakulært ut og koster nesten ingenting. Du vil finne ut over tid atWordPress gjør det enkelt å vedlikeholde nettstedet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar